เนื้อหาจัดทำโดย RacingNews365 เนื้อหาพอดแคสต์ทั้งหมด รวมถึงตอน กราฟิก และคำอธิบายพอดแคสต์ได้รับการอัปโหลดและจัดเตรียมโดย RacingNews365 หรือพันธมิตรแพลตฟอร์มพอดแคสต์โดยตรง หากคุณเชื่อว่ามีบุคคลอื่นใช้งานที่มีลิขสิทธิ์ของคุณโดยไม่ได้รับอนุญาต คุณสามารถปฏิบัติตามขั้นตอนที่อธิบายไว้ที่นี่ https://th.player.fm/legal

Niet Hamilton maar Verstappen de grote winnaar in Rusland

35:39

แบ่งปัน

Manage episode 303254094 series 2539094

Het was een enerverende race in Sotsji, waar Max Verstappen vanaf de laatste plek op de grid moest starten. De Nederlander werkte zich knap naar voren en finishte na een regenbui zelfs op de tweede plaats. Lewis Hamilton won de race, maar won daardoor slechts een minimale hoeveelheid punten op de Nederlander.
Mercedes probeerde Valtteri Bottas nog in te zetten, maar deze was niet in staat om de Red Bull-coureur achter zich te houden. Uiteindelijk is het Red Bull dat de schade beperkt heeft gehouden en is niet Hamilton, maar Verstappen de grote winnaar na het Grand Prix-weekend in Rusland.
In de RN365-podcast wordt de gekke race uitvoerig besproken. Het paniekerige Mercedes, de balende Norris, de tegenvallende Perez en nog veel meer onderwerpen passeren de revue in de nieuwste podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris van Mosterdijk.