Kitab Suci Kang Yekti @ ttb.twr.org/javanese

แบ่งปัน
 

Manage series 1212028
โดย The A Group and Thru the Bible Javanese และถูกค้นพบโดย Player FM และชุมชนของเรา -- ลิขสิทธิ์นี้เป็นของผู้เผยแพร่ ไม่ใช่ Player FM โดยมีการสตรีมเสียงโดยตรงจากเซิร์ฟเวอร์ผู้เผยแพร่ กดปุ่มติดตามเพื่อติดตามการอัพเดทใน Player FM หรือวาง URL ฟีดนี้ไปยังแอพพอดคาสท์อื่น
Menggah program Margi Utami menika kalebet peladosan pamerdi babagan kitab Suci saking Thrue The Bible. Menggah program menika dipun pratelakaken kanthi seri dipun anggit dening Dr. J. Vernon MCGee lan Panjenenganipun sampun njarwakaken lan ngginakaken basa langkung saking 100 basa. Program menika dangunipun 30 menit ingkang kanti teratur nuntun para pamiarsa sinau kitab suci kanthi jangkep. Program menika ugi wonten ing internet. Kawula sami ngaturaken panuwun awit panjenengan piniji dados tiyang ingkang wiwit sinau langkung kathah bab pangandikanipun gusti kanthi mirengaken program-program menika. Mangga panjenengan mirengaken program menika sakmbotenipun 1 program saben dinten, Senin ngantos dumugi dinten Jumat. Menawi panjenengan sregep lan taberi mirengaken saben minggu sadangunipun 5 tahun, pramila panjenengan sampun nyinau sadaya isining kitab suci menika.

1938 ตอน